2004. Vakantie in Svaty Mikulas, Slovakije
Designed 2016 by Leen.zelf
Pagina van L1 en A3 van Wingerden
Juni 2004

We hebben verschillende verhuisdozen gepakt en verzonden naar Tsjechie als we een telefoontje krijgen vanuit Praag dat het huis welke we zullen gaan bewonen nog niet helemaal gereed is.
Omdat we alles al hadden verstuurd naar Tsjechie rest ons niets anders dan te volgen. We besluiten wat kleding in Praag op te gaan halen en voor een week naar Slowakije te gaan. Via onze relatie in Tsjechie werd er een hotel besproken in Besenov in de omgeving van Liptovsky Mikulas. Veel waren we te vinden in een van de thermische baden die er zijn in de omgeving

Kort nadat we onze woning betrokken hadden in Praag 2 is onze VW Bora gestolen. Er was al een paar keer ingebroken en nadat we in Nederland er nieuwe portiersloten hadden ingezet werd hij van voor de deur gestolen. Nooit lieten we ook maar iets in de auto van waarde achter. Dashboardkastje leeg en open en geen kleren op de achterbank. Maar die avond bleef er in de kofferbak mijn camera achtermet enkele floppy's.

In 2008 zijn we een keer terug geweest om foto's te maken. We waren in het oosten van Tsjechie en zouden een bezoek brengen bij een klant van de zaak. We hebben ter toen een lang weekend aan vast geknoopt en een paar dagen gewandeld in de Hooge Tatra's
In onderstaande slide show zijn dus foto's te zien die gemaakt in dat weekend.
We hebben ons verbaast over de verandering die daar was teweeg gebracht. Er was eind 2005 tijdens een hevige storm honderden hectare bos omgewaaid. In 2008 hebben we een hotel gevonden in de buurt van Poprad bij de hoogste berg in Slowakije.