Designed 2016 by Leen.zelf
 
Kasten, laden en het bed
Pagina van L1 en A3 van Wingerden
Onder de slaapbank is de gehele ruimte benut als berging. In de klep zijn twee kleinere luikjes gemaakt om te voorkomen dat iedere keer de hele bank ontruimt moet worden wanneer er iets uitgehaald wordt. Langs de wielkast is plaats vrij gehouden om wat langere voorwerpen kwijt te kunnen. De hengel of parasolsteun zijn voorwerpen die niet iedere dag opgezocht behoeven te worden. Verdiept onder de bodem zijn twee bakken opgehangen waar de meest waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden. Deze ruimte kan in de toekomst eventueel worden benut voor de LPG gastank.
Onder het aanrechtblad zijn twee keukenkastjes die niet van de normale afmetingen van thuis afwijken. Tussen deze twee kastjes in, boven de wielkast, is een minder diepe kast waarvan de klep gebruikt wordt als tafel. Onder de kastjes zijn verdiepte bakken waarin een gasfles en de vuilwatertank waren opgeborgen. Later werd de watertank ook verplaatst naar de aanhangwagen en de losse gasfles vervangen door een LPG tank onder de auto.
Omdat we beide vele boeken verslinden tijdens de vakantie moest er ook een boekenkast komen. We vonden hiervoor plaats boven de slaapbank. De slaapbank, het bed, bestond uit twee matrassen ieder 2.00x0.70 m waarvan we een bank maakten voor overdag. Onder de bank zijn 4 uittrekbare steunen gemaakt. Zo is er plaats om het staande deel van de bank met behulp van 2 planken die vlak op de zitting liggen een tweepersoons bed te maken van 2.00x1.40 m
Toch kwamen we berging en kasten te kort als we drie weken op vakantie zouden gaan. We besloten in 2002 een aanhanger in de vorm van een pompwagen te maken om daar wat meer de losse spullen als tentstokken, luifel maar ook flessen limonade en een 1/2 mud aardappelen ;-) te kunnen wegstouwen voor de eerste honger en dorst op de plaats van bestemming. In de pompwagen is plaats voor de niet alledaagse voorwerpen die je niet kan missen op vakantie maar liever niet opzoekt zoals kaplaarzen, regenpakken, paraplu's en reserve onderdelen voor de auto.

Voor de kleinkinderen zijn later slaapplaatsen gemaakt in de cabine.