Designed 2016 by Leen.zelf
 
Kleuterbedden van brancards
Pagina van L1 en A3 van Wingerden
De camper hebben we in 1998 gebouwd als een 2-persoons camper. Onze kinderen waren volwassen en gingen toch niet meer met hun ouders op vakantie. Vaag had ik het idee dat als we ouder worden gaan zij mogelijk met de camper op stap en moeten ze dan maar zien of ze kinderen meenemen en hoe of ze die te slapen leggen. Anno 2014 zien we aan komen dat wij nog met de kleinkinderen op stap kunnen gaan. Plannen maken. Hoe kunnen we de tweeling te slapen leggen en hun toch wat eerder als we zelf gaan. Tussen de cabine en het gedeelte waar we slapen hadden we een gordijn op een rails op gehangen. Zou het mogelijk zijn om daar wat te maken?
Na een uurtje surfen op het net hadden we 2 brancards gevonden voor een goede prijs. Na wat heen en weer te hebben gemaild vanuit Tsjechiƫ waar we toen nog woonden bleek dat deze geschikt waren om dwars in de cabine te worden bevestigd.
Adri maakte een gordijn rondom in de cabine en na een paar dagen werken in Nederland was er een prima voorziening gemaakt voor de kinderen. Ze kunnen mee voor een paar dagen.